NAV Sandefjord

Refleksjonshefte for NAV

Trykk - Hefte - Illustrasjoner
Stikkord
Design
Trykk
Produksjon

Kundens ønske:

Inspirert av et refleksjonshefte utviklet og benyttet av Barneverntjenesten i Larvik, ønsket NAV Sandefjord å utarbeide sitt eget refleksjonshefte med mål om at de ansatte skal øke kjennskapen til hverandres ressurser og utfordringer, bli tryggere på hverandre, spille hverandre gode og yte bedre tjenester.

Refleksjonsheftet er delt inn i kapitler med ulik tematikk, og består av en mengde spørsmål som den ansatte skal svare på ved å skrive ned sine tanker og vurderinger. Kundens ønske var et brukervennlig og visuelt engasjerende hefte, som er lett å bla og navigere i, og med god plass til håndskrevne notater knyttet til spørsmålene.

Løsning:

I nært samarbeid med kunden, utviklet BK et hefte med en enhetlig visuell identitet, bundet sammen av en tydelig og sprelsk illustrasjonsstil, gjentagende grafiske elementer og fargerprofiler for hvert kapittel. Heftet er i et hendig fysisk format. Det er trykket på tykt, ubestrøket papir og har spiralinnbinding for å gjøre det enkelt og robust å bruke fra dag til dag. Intrikate illustrasjoner, variasjon i fargebruk og visuelt uttrykk på spørsmålene sørger for en gjennomgående spennende brukeropplevelse.

No items found.
Stikkord
Design
Trykk
Produksjon

Referanser

Et utvalg prosjekter vi er stolte av

Spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!