Enger & Hedlund

Ny nettside for industrien

Web Design | Webflow | Profil
Bilde av bidragsyter
Mikael W. Larsen
Digital Designer
Bilde av bidragsyter
Tone Strømberg
Kreativ leder
Stikkord
Design
Webdesign

Vi har nå gleden av å lansere en helt ny nettside utarbeidet sammen med teamet i Enger & Hedlund. Denne nye nettsiden som er satt opp i Webflow er en helt ny og unik opplevelse for både kunder, besøkende og teamet i Enger & Hedlund! Enger & Hedlund kom til oss med ønsket om å få en helt ny platform hvor kunder kan se alle deres sortiment men også sitt eget medlemsområde kun for autoriserte verksted og bedrifter. Dette tenkte vi var den perfekte oppgaven til oss, vi gikk videre og fikk skisset opp designet deretter utviklet det videre i Webflow.

Webflow er en platform vi i BK bruker til å designe, utvikle og redefinere hvordan man skaper gode og interaktive nettsider/platformer. Webflow tilbyr en rekke funksjoner for oss som designere men også for deg som kunde, slik at du kan adminstrere innholdet mens vi tar oss av designet og strukturen.

Et stort ønske gjennom hele prosessen var at ansatte i Enger & Hedlund kunne redigere innholdet, produktene og nettsiden selv. Men også at kunden kunne bla gjennom produktkatalogen på nett uten å måtte nedlaste eller gå igjennom mange ukategoriserte sider. Dette var en viktig del for en god og fungerende side fra starten, uten å være avhengig av oss i BK så kan kunden gå inn selv og ordne det meste. Vi er kjempefornøyd med resultatet på både profil og nettside, og helt sikre på at nettsiden vil kunne hjelpe Enger & Hedlund med å styrke seg fremover!

Besøk nettsiden

Hva er det BK har gjort?

  • Ny profil for Enger & Hedlund
  • Design og utvikling av hele nettsiden
  • Oppsett av enkel SEO - meta, OpenGraph og nøkkelord
  • Intergrering, og tilpasning av medlemssystem for kun autoriserte verksted/bedrifter
  • Mulighet for at ansatte i Enger & Hedlund kan selv redigere nettsiden enkelt uansett tidspunkt

Vi takker for arbeidet, og tilitten! 🙌

Bilde av bidragsyter
Mikael W. Larsen
Digital Designer
Bilde av bidragsyter
Tone Strømberg
Kreativ leder
Stikkord
Design
Webdesign

Referanser

Et utvalg prosjekter vi er stolte av

Spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!