BB Produkter

God på bunn, bra i grunn!

Visuell profil | Webdesign | Utvikling
Bilde av bidragsyter
Tone Strømberg
Kreativ leder
Stikkord
Design
Visuell profil
Webdesign

Kundens ønske: BB Produkter har siden oppstarten i 2003 vokst jevnt og trutt, og tilbyr i dag et bredt sortiment av produkter til vann – og avløpmarkedet. I sammenheng med veksten så de det nå nødvendig å modernisere deres grafiske profil for 2021, samt lage ny nettside der de kan holde kunder oppdatert på deres produkter og annet som skjer i selskapet.

Løsningen: BK har utarbeidet en ny profilmanual som sørger for å styrke merkevaren til BB Produkter over tid. Logo har blitt modernisert med ny balanse og typografi, samtidig som den har beholdt grunnformen fra tidligere. Visittkort, brevark og annet profilmateriale er nå satt opp med tydelige retningslinjer, som er med på å øke kvalitetsinntrykket til selskapet.

Nettsiden har vi utarbeidet i tett dialog med BB Produkter. Den står i stil med den nye profilmanualen og er utformet med både kunde og sluttbruker i fokus. Her kan BB Produkter enkelt oppdatere innhold som; nyheter, dokumentasjon og referanser, samt endre alt av bilder og tekster selv. Ettersom vi både tar oss av design og utvikling internt på huset, så vil vi til enhver tid kunne bistå dersom det skulle være behov for dette. Vi takker BB Produkter for oppdraget og tilliten!

Besøk nettsiden her

Bilde av bidragsyter
Tone Strømberg
Kreativ leder
Stikkord
Design
Visuell profil
Webdesign

Referanser

Et utvalg prosjekter vi er stolte av

Spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!