Produksjon

Vi produserer og konstruerer det aller meste innen grafisk bransje
Produksjon

Vi skaper design som gjør deg synlig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Trykksaker

BK startet som trykkeri for over 30 år siden. I dag leverer vi alt innenfor offset- og digitaltrykk.  Vi er stolt av faget vårt og stiller store krav til kvalitet i alle ledd.  Med de beste menneskene og en moderne maskinpark leverer vi alltid kvalitet.

Kataloger, brosjyrer og tidskrifter

Plakater og kontortrykksaker

Bøker og magasiner

Produktemballasje

BK er en totalleverandør av løsninger innenfor kartong og emballasje.Med solid kompetanse og moderne utstyr leverer vi den beste kvalitet etter dine ønsker og behov.

Alle våre esker kan leveres med forskjellige effekter som PP folie, preg, spotlakk m.m. etter ønske og behov.Lever gjerne ferdig design eller vår designavdeling kan bistå kreativt med dette.Vi skreddersyr dine esker på mål, eller finn en i vårt arkiv som kanskje passer til den størrelsen du er på jakt etter.Kontakt oss og vi hjelper deg med den beste løsningen for ditt produkt.Husk at en god produktemballasje styrker et godt produkt.

Produktemballasje

Gaveesker og spesial esker

Skilt & dekor

Vi designer, produserer og leverer alt dutrenger av skilt og dekor. Med over 30 års erfaring som skiltprodusent og medmeget erfarne kunderådgivere så kan vi hjelpe deg til å finne rette skilt- ogdekorløsningen fra minste lille folietekst til store komplekse bygningsmasser.Vi er stolte av å levere flotte løsninger som hever din bedriftsprofil.

Eksteriørskilt med og uten LED-lys

Taktile skilt og universellutforming – Bdsign

Bildekor og klistremerker

Interiørskilt og -dekor

Storformatprint

Rollups og displayer

Profil og reklameartikler

BK leverer alt du trenger innenfor profiltøy, givaways, firmagaver og reklameartikler, profilert idrettstøy, premier og medaljer. Din logo blir ivaretatt av dyktige medarbeidere med mange års erfaring i faget. De gir deg god veiledning om produkter som fremmer din bedrift.

BK er stolt medlem av Gosh! – Besøk vår Gosh BK nettbutikk her.

Tekstil

Idrett, premier og medaljer

Reklameartikler, firmagaver og giveaways

Spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne