Produksjon

Vi produserer og konstruerer alt av trykksaker, skilt og dekor
Produksjon

Vi skaper design som gjør deg synlig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Trykksaker

Vårt trykkeri har lang erfaring med trykking, og vi leverer alt innenfor offset- og digitaltrykk. Vi har en av Europas fremste og mest moderne trykkmaskiner med UV LED-teknologi, som gir bedre trykkvalitet, rask leveringstid og konkurransedyktige priser.

Kataloger og brosjyrer

Bøker og magasiner

Plakater og kontortrykksaker

Emballasje

En god emballasje styrker et godt produkt. Vi tilbyr en miljøvennlig innpakning som gir produktet beskyttelse og verdifull salgshjelp. Vi har emballasje i mange ulike størrelser og kan også skreddersy dine esker på mål. Alle eskene våre kan leveres med forskjellige effekter som PP-folie, preg og spotlakk etter ønske og behov.

Produktemballasje

Gave- og spesialesker

Skilt og dekor

Vi designer, produserer og leverer alt du trenger av skilt og dekor. Fasaden er ansiktet mot kunden, og vi har erfarne kunderådgivere som kan hjelpe deg med å finne den rette skilt- og dekorløsningen, fra den minste lille folietekst til store komplekse bygningsmasser. Vi leverer flotte løsninger som hever din bedriftsprofil.

Eksteriørskilt

Interiørskilt og -dekor

Taktile skilt

Bildekor og klistremerker

Storformat print

Roll-up og displayer

Profil- og reklameartikler

Hos oss får du alt du trenger innenfor profiltøy, giveaways, firmagaver og reklameartikler, profilert idrettstøy, premier og medaljer. Din logo blir ivaretatt av dyktige medarbeidere med mange års erfaring i faget. De gir deg god veiledning om produkter som fremmer din bedrift.

BK er stolt medlem av Gosh! – besøk vår Gosh BK nettbutikk her.

Tekstil

Idrettstøy, premier og medaljer

Reklameartikler, firmagaver og giveaways

Spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne

Smilende kvinne som holder en laptop