To personer i godt humør som sitter på hver sin side av et bord, og diskuterer design av nettside

Fra papirarbeid til digitalt!

Vi har i samarbeid med Kai Tveitan designet og utviklet en nettside for utleie av hans maskiner og utstyr.

Kai Tveitan kom til oss med en utfordring han hadde fundert på en stund. Med sin interesse for maskiner, starte noe nytt og utvikle det, hadde han over tid opparbeidet seg et bredt utvalg maskiner, gravere, dumpere og diverse motorisert utstyr. For å få mest mulig ut av disse investeringene, ønsket han en løsning for å leie ut maskinene når de ikke var i bruk. Hovedkriteriene hans var at dette skulle være tidsbesparende, samt en sømløs opplevelse for kunden.

Løsningen ble en nettside der produktene er i fokus. Her har han nå oversikt over alle maskinene, og han kan enkelt administrere dem. Gjennom skjema for digital signering av lånebetingelser, kan kunder legge inn bestillinger, og Kai er nå spart for papirarbeidet som tidligere har vært tidkrevende. Det tok ikke lang tid fra nettsiden ble lansert til de første bestillingene kom. Alt tyder på at dette vil fortsette i riktig retning, og at løsningen er både tids- og kostnadseffektiviserende.

Samarbeidet med BK har vært over all forventing. Jeg har blitt inkludert i prosessen fra start til slutt, og har satt pris på muligheten til å løse ting sammen underveis.
Tveitan Maskinutleie sin nettside i ulike formater, fra desktop til mobil
Besøk nettsiden

I tillegg til design og utvikling, har vi implementert Google sitt analyseverktøy, hvor vi overvåker all aktivitet på nettsiden. Vi tilbyr også hjelp med digital markedsføring gjennom Google Ads, og vil bistå Kai i tiden fremover med å øke synligheten på nett.

Se denne og flere av våre digitale referanser her.

No items found.
Stikkord
UI/UX
Webdesign
Utvikling
No items found.

Les også

et utvalg artikler

Spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!